Kutya és kutyusok. Minden fontos információ a kutyákról és kutyusokról, valamint kutyázásról. Minden ami kutya.
Tanácsok kutyázáshoz

ÁSZF - Jogi nyilatkozat

A jelen honlapon található anyagokat kizárólag a KutyaTippek.hu engedélyével lehet módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

Biztonság
A KutyaTippek.hu elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

Üzemeltetés
A KutyaTippek.hu igyekszik szolgáltatását napi 24 órában rendelkezésre bocsátani, de a Felhasználó tudomásul veszi, hogy a folyamatos üzemeletetés kivételes esetekben a KutyaTippek.hu előzetes tudta és szándéka ellenére is megszakadhat.

A Felhasználónak tudomása van arról, hogy az Interneten az adattovábbítás illetve annak sebessége számos tényező függvénye. A KutyaTippek.hu mindent megtesz a gyors adatcsere érdekében, de nem vállal garanciát az információ késéséért, vagy esetleges elvesztéséért.

Adatvédelmi nyilatkozat
A KutyaTippek.hu elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A KutyaTippek.hu, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről szóló törvények előírásait maradéktalanul betartva fogja a Felhasználók adataidat kezelni és nyilván tartani. További információ: adatvédelmi tájékoztató

A KutyaTippek.hu oldalon található tartalmakat a KutyaTippek.hu saját csapata írja, készíti, nyilvános weboldalakról, vagy az info@kutyatippek.hu e-mail címre az olvasók által beküldött anyagokból nyeri. Nincs tudomásunk róla, hogy bármely anyag közzététele jogsértő lenne, de természetesen ha ez esetleg fennállna, kérésre a kérdéses tartalmat azonnal megszüntetjük.
A KutyaTippek.hu semmilyen felelősséget nem vállal a honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen, anyagi vagy erkölcsi károkért. Felhasználó hozzájárul, hogy adatait a KutyaTippek.hu harmadik félnek kiadhassa.
A KutyaTippek.hu honlap látogatói, regisztrált tagjai, partneroldalai elfogadják, hogy az oldalon lévő különböző nyereménysorsolások közjegyző jelenléte nélkül történnek, és azokkal kapcsolatban semmiféle reklamációnak helye nincs. A nyertesek neveit és egyéb személyes adatait természetesen titkosan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki.
A regisztráció ingyenes. Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatait és az általa regisztrált weboldalak adatait a KutyaTippek.hu külön figyelmeztetés nélkül módosíthatja, illetve törölheti, felhasználót a partnerprogramból bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül kizárhatja. Továbbá, a KutyaTippek.hu fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrált tagjainak a regisztrációkor megadott e-mail címére tartalmi megkötés nélkül leveleket (e-mail-eket) küldjön.
A KutyaTippek.hu weboldal nem folytat semmiféle kereskedelmi tevékenységet. Célja csupán ingyenes információk nyújtása más cégek termékeiről, szolgáltatásairól, illetve az adott cégektől való megrendelések egyszerüsítése. A KutyaTippek.hu természetesen nem vállal, és nem is tud felelősséget vállalni a hirdetett cégek termékeiért, és szolgáltatásaiért.
Az oldalon megvásárolható termékek forgalmazója: Ebcica Bt. (1119 Budapest, Etele út 38/a). A megvásárolható termékkekel kapcsolatos oldalak ezen cég reklámfelületei.

Adatok felhasználásának felfüggesztése:
Felhasználó kérheti, hogy személyes adatait a KutyaTippek.hu többé ne használja, számára ne küldjön több e-mail üzenetet. A KutyaTippek.hu ilyen esetekben lehetőségei szerint azonnal eljár, és Felhasználó irányába megszüntet minden további kapcsolatfelvételt.

A KutyaTippek.hu fenntartja a jogot, hogy szabályzatát bármikor megváltoztassa.
A honlap látogatásával Felhasználó elfogadja a jelen szabályzatban foglaltakat.

A banki kamatoknál magasabb hozammal szeretné befektetni a pénzét?
www.MagasKamat.hu
Tippek a kutyákhoz
Kutya dolgok
Copyright © 2009-2024, www.KutyaTippek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: info@kutyatippek.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. Az oldal
meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)