Kutya és kutyusok. Minden fontos információ a kutyákról és kutyusokról, valamint kutyázásról. Minden ami kutya.
Tanácsok kutyázáshoz

Szabadság, amire mindig is vágytál...

...Avagy Tom és Jerry jóléte már nem csak az amerikai kedvencek sajátossága!


Egy remek ötletet ajánlunk most, mely Neked és a Kutyádnak egyszerre biztosít extra boldogságot!

Egy olyan ajándékot, ami nagyon fontos dolgot ad Nektek: SZABADSÁGOT!

Ötletünk segítségével kedvenced szabadon közlekedhet be és ki a házból. Ez igazi kényelmet biztosít számára, hiszen bármikor el tudja végezni a dolgát! Ha levegőzni támad kedve, vagy fázik odakint, azonnal megoldást talál.

És ami nagyon fontos: ezzel az ajándékkal nem csak a kutyádat lepheted meg, hanem saját magadat is! Hiszen ezután nem kell majd állandóan kinyitni és becsukni az ajtót, Te is szabadságot nyersz általa!

Jelentősen egyszerűbbé teszi tehát közös életeteket!

Emlékszel még, amikor kiskorodban a Tom és Jerryt nézve irigyelted a klasszikus amerikai történetet? Ahol a kutya, macska és egér szabadon, boldogan, vidáman egymást üldözve szaladgáltak ki és be a házból, azon a bizonyos kis csapóajtón keresztül?

Hát ezt figyeld! Ez bizony már nem csak mese! Sőt továbbfejlődött, aminek eredményeképp csak az az állat jön be rajta, akit te szeretnél! Az egér maradjon csak kinn az udvaron!

"Amikor először hallottam róla kétkedve fogadtam.
Hogy ennyire egyszerű lenne? Nem kell mindig figyelnem rá, hogy mikor vittem ki legutóbb a kutyát? Hiszen ez a dolgom, ezért vagyok jó gazdi, ha gondoskodom róla.
Vagy kényelmetlen lenne neki, hogy mindig rám van utalva, és nem mehet ki akkor, amikor ő akar? Erre nem is gondoltam!
Mióta felszereltük, sokkal kiegyensúlyozottabb a kutyusom, és soha nem történnek "balesetek".
Én pedig nyugodtan kialhatom magam hétvégeken, és addig lustálkodunk a párommal, ameddig csak akarunk!"
- Kovács Hajnalka, Budapest

Hidd el, jól látod! Ez egy számodra is elérhető és kétségek nélkül nagyon praktikus megoldás!

Az ajtóra könnyedén felszerelhető professzionális kutyaajtó lehetővé teszi a család kedvence számára a szabad közlekedést. Puhán rugalmas a kutya védelme érdekében, tehát biztonságos! Nem üti meg sem a fejét, sem a testét, ahogy áthalad rajta.

És amint az illetékes kutyaszemély beért a házba, a kutyaajtó mágnescsíkok segítségével azonnal bezáródik!

A lengőajtó vízhatlan mágnes-zárral felszerelt, erős mágnescsík gátolja más állatok behatolását! Amint a kutya áthaladt rajta, néhány másodpercen belül az ajtó a mágnescsík segítségével megáll, és bezárul.

És ha ez még nem lenne elég: a lengőajtó keretén, körben szélfogó sörte található. Ezek a sörték nagymértékben meggátolják a ház kihűlését, hogy a fűtésszámla se jelentsen problémát. A kutya szabadon mozog, a meleg pedig bent marad a lakásban.

Felmerült benned a kérdés, hogy mi történik akkor, ha családostul és természetesen a család elmaradhatatlan tagjaként kutyástul elutaztok nyaralni? Semmi baj. A ház nem marad nyitva. A csomag része a belső kereten található kiegészítő biztonsági acél lezárólap. Így ha úgy gondolod, bármikor biztonságosan bezárhatod a kutyaajtót.

Ha ez még nem győzött volna meg a praktikusságáról, íme néhány vélemény azoktól, akik már használják ezt a remek megoldást saját maguk és kutyájuk életének megkönnyítésére:

"Mióta felszereltük a mágnescsíkos kutyaajtót, Berci sokkal felszabadultabb. Korábban előfordult néha, hogy hajnalban bevizelt, de az ajtó használata óta tökéletesen szobatiszta."
- Rudolf Antal, Kecskemét

"Kicsit féltünk, hogy bonyolult lesz a felszerelése, de nagyon kellemeset csalódtunk. Csupán néhány megfelelő szerszám segítségével, könnyedén saját magunk felszereltük az ajtóra, és üzembe helyeztük Talpi legnagyobb örömére! Azóta a szomszéd kutyája is kapott egyet, megirigyelve a mienket."
- Csete Mária, Kiskunhalas


Kíváncsi lettél, vajon hogyan is néz ki egy ilyen kutyaajtó? Lássuk, hogy milyen figyelemreméltó adottságokkal rendelkezik:

A legjobb anyagok felhasználásával készült, strapabíró csapóajtóval, több éves igénybevételt könnyedén elvisel! A kutyaajtó erős alumínium kerettel rendelkezik, kis, közepes, nagy és extra nagy méretben is kapható, hogy megtaláld a számotokra legmegfelelőbbet! A keret színe fehér, így elegánsan illik mindenféle színű ajtóra.

Íme, két jól sikerült fotó (Iwiw gyanús):

kutya ajtó     kutyaajtó

Még mindig kételkedsz? Jogosan!
Nagyon sok silány minőségű kutyaajtó létezik!

Vannak olyanok, amelyek pár hét használat után már nem záródnak rendesen, így a bogarak és a hideg levegő is szabadon ki-be jár. Vannak kemény műanyagból készült változatok, amelyek minden egyes használatnál megütik a kutya fejét, ráadásul pár hónap alatt megrepednek, végül eltörnek.

Mi is nagyon sokféle változatot kipróbáltunk, és hidd el, eddig egyikkel sem voltunk maradéktalanul elégedettek.

De nem adtuk fel, és sokáig kerestünk-kutattunk, mire végre rátaláltunk az alumínium keretes, mágnescsíkos ajtóra, amelyet neked is bátran merünk ajánlani, hiszen minden szempontból 100%-ig tökéletes!

Erre az ajtóra 3 év teljes körű GARANCIA jár, ezzel is bizonyítva, hogy
minőségi, csúcs kategóriájú, elnyűhetetlen termékről van szó!

(Gondolj csak kicsit utána, hogy mire adnak manapság 3 év garanciát? Csakis olyan termékre, ami strapabíró, tartós, és hosszú éveken át tökéletesen működik!)

Na jó, és ha eldöntötted, hogy nem akarsz többé korán kelni a kutya miatt, nem fogod egyfolytában ki-be nyitogatni az ajtót kutyusod kénye-kedve szerint? Ha szeretnéd, hogy kutyád felszabadultan, szabadon járhasson ki a kertbe elvégezni a dolgát? Kell neked egy ilyen ajtó, de pontosan mekkora?Sajnos átmenetileg oldalunkon kutyaajtó nem rendelhető!

A banki kamatoknál magasabb hozammal szeretné befektetni a pénzét?
www.MagasKamat.hu
Tippek a kutyákhoz
Kutya dolgok
Copyright © 2009-2024, www.KutyaTippek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: info@kutyatippek.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. Az oldal
meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)